ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Inspiration

En stor del af forberedelsen som nybygger ligger i at søge inspiration. I vil typisk kunne komme hurtigere og nemmere igennem de mange beslutninger, der skal tages, hvis I på forhånd har undersøgt mulighederne. Her på siden kan I gå på opdagelse i vores spændende nybyggerunivers, hvor vi har samlet relevante og inspirerende artikler om alt fra indretning og materialer til energioptimering og smarthome-løsninger.

Det teknologiske badeværelse

Vi får hele tiden mere og mere teknologi i vores hjem, og i dag kan stort set alt styres fra en smartphone. Men mens der løbende er blevet udviklet smarte digitale løsninger til boligen, er særligt ét rum blevet overset – indtil nu.

Musik og teater for børn

Kun 5 km. fra Vonsild ligger Kolding centrum, som er rig på oplevelser for børn i alle aldre. Der er både en lang række gratis tilbud og flere institutioner, der tilbyder fritidsaktiviteter af høj kvalitet inden for musik, kunst og kultur.

Udstykning og udvikling i Koldings nye bydel

I Vonsild, en af Koldings hurtigst voksende bydele, finder du kommunens store udstykning. Her bygges og anlægges både privatboliger, en ny integreret daginstitution, stisystemer og grønne områder – med dagligvareindkøb og en god skole lige om hjørnet.

Der er plads til alle på Vonsild Skole

Vonsild Skole er en folkeskole med et stærkt værdisæt med nøgleord som inklusion, trivsel, sundhed og bevægelse. Her anerkendes elevernes forskellighed og de gode relationer vægtes højt.

En lille storby med masser af muligheder

Uanset hvordan det gode liv ser ud for dig, så er der muligheder i Kolding Kommune. Kolding er Danmarks 7. største by og har en historie, der rækker langt tilbage i tiden. I dag er byen rig på både natur, kultur, fritidstilbud, seværdigheder, butikker og spisesteder.

Et skatkammer af store naturoplevelser

Kolding Kommune har en smuk og alsidig natur, der indbyder store som små til eventyr i det fri. Landskabet har en fantastisk stor variation, der bevæger sig fra høje bøgeskove og åbne ådale til lækre badestrande og sjælden højmose.

Uundværligt eller unødvendigt?

Der er kun ganske få ting, I absolut skal have styr på, før I booker jeres første møde hos en byggerådgiver, men jo mere I på forhånd har forholdt jer til, jo nemmere bliver det at komme i gang med at udforme det perfekte hjem for jer.

Kom velforberedt til første møde med byggerådgiveren

Hvad betyder de nye stramninger i bygningsreglementet 2023, og hvilken betydning får de for jer? Kom med på energioptimeringens rejse gennem tiden og få svaret.

Byggeprocessen – fra skitse til nyt hus

En god byggeproces starter med grundig forberedelse. Der er en række spørgsmål, som er gode at få afklaret eller forholdt sig til, inden I kontakter et byggefirma.

Trends til det stilsikre hjem

Opdag de seneste trends til et stilsikkert hjem med Vi Bygger Kolding. Inspirerende ideer for 2023/24, der omdanner ethvert rum til et moderne mesterværk.

Få det bedste ud af hjemmets hjerterum

De fleste nybyggere vælger at have køkken-alrum og stue i åben forbindelse med hinanden, og tilsammen udgør de hjemmets hjerterum.

Planlæg den perfekte housewarming

Gør tiden kortere i byggeprocessen, planlæg den perfekte housewarming. Få tips og tricks til at indvie jeres nye hus med maner

En børneafdeling er (også) en gave til de voksne

Flere og flere nybyggere begynder at rette opmærksomheden mod, hvordan man kan indrette den optimale afdeling til husets yngste beboere.

Gør haven til dit spisekammer

Der er mange gode grunde til at begynde at dyrke sine grøntsager selv, og du behøver hverken en stor grund eller at omlægge hele græsplænen til køkkenhave

Få det bedste ud af terrassen – hele året

Om sommeren ved vi alle sammen, hvad vi skal bruge terrassen til: Leg, grill, solbadning, havefester og fyldte plantekasser. Men hvad med resten af året?

Få et intelligent hjem med nyeste teknologi

Her har vi samlet nogle af de bedste smart home-løsninger, der trender lige nu. Læs med her, hvis du er til gadgets, der både gør livet lidt lettere og lidt sjovere.

Et sted, hvor børnenes sanser får frit spil

Designbørnehuset SanseSlottet er en af Kolding Kommunes temainstitutioner, hvor børnene fra de er helt små får lov at udforske kreativiteten