ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

En lille storby med store muligheder

Uanset hvordan det gode liv ser ud for dig, så er der muligheder i Kolding Kommune. Kolding er Danmarks 7. største by og er rig på både natur, kultur, fritidstilbud, seværdigheder, butikker og spisesteder.

Bliv en del af en rig kulturarv

Kolding er en moderne by, som samtidig er historisk og fuld af sjæl. Her hersker en kreativ og innovativ nerve, som trækker tråde fra en lang historie, der strækker sig over hundredvis af år. Kolding er kendt for sin kulturarv, spændende arkitektur og anerkendte kunstinstitutioner som Koldinghus, Trapholt og Designskolen. Sammen med kun 30 andre byer i hele verden er Kolding blevet udnævnt som UNESCO Design City.

Ideelle forhold for både børn og voksne

I Kolding og Vonsild finder du gode institutioner og ”fremtidens skole” til børnene, mange uddannelsesmuligheder til de unge, spændende arbejdspladser til de voksne og gode vilkår for seniorer. Herfra kan din verden gå med kort afstand til både anerkendte kulturinstitutioner, et bredt udvalg af fritidstilbud og store naturoplevelser. Motorvejen binder Kolding sammen med resten af landet, hvilket både åbner op for flere jobmuligheder og ture ud i det blå.

En mikropol i grønne omgivelser

Kolding er en både charmerende og pulserende mikropol, der fungerer som hovedby for Syd- og Sønderjylland – men kommunen byder også på store naturoplevelser. Både i og omkring Kolding findes der både skov, bakker, ådale, moser, enge, fjord, å og strand. De varierende landskaber byder på sjældne oaser og giver kommunens borgere og besøgende mulighed for naturoplevelser ud over det sædvanlige.