VI ER KLAR MED EN NY UDSTILLING

I HEDENSTED TIL OKTOBER 2024

MERE INFO KOMMER

T-HUSET® er en familevilla med helt unik rumfornemmelse

Dette rummelige lavenergihus på hele 194,4 m2 passer perfekt til de kvalitetsbevidste – og til dem med kærlighed til spændende arkitektur og familieliv med højt til loftet.

En arkitektonisk genistreg

2-PLAN HUSET har leveret fremragende kvalitet og service gennem 47 år – og sadeltagshuset på Gundinghave 15 er ingen undtagelse.

I det store køkken-alrum kan lyset frit strømme ind gennem de nord- og sydvendte gavlvinduer. Køkkenet har bl.a. skjult viktualierum og direkte udgang til haven, og fra alrummet er der direkte udgang til en overdækket terrasse.

Gennemgående kiplofter og en elegant niveauforskydning binder køkken-alrum og stue sammen, hvilket giver en ganske unik rumfornemmelse, som er et særligt kendetegn for T-HUSET®. Den rummelige stue har en indbygget siddebænk i fuld længde af det store vinduesparti. Fra modsatte ende af stuen er der adgang til forældreafdelingen med en stor integreret skabsvæg og et lækkert badeværelse.

Til dagligt vil man parkere i den dobbelte carport, hvorfra der er indgang til bryggerset, som fører videre ind til entréen. Hovedindgangen har et overdækket indgangsparti, der fører ind til en lækker, lys entré med indbyggede skabe og fordelingsgang til bryggers, tre gode værelser og husets andet badeværelse.

Overalt i huset er der anvendt gode materialer i den høje kvalitet og standard, der kendetegner et hus fra 2-PLAN HUSET. Udvendig er der lagt vægt på et moderne og tidløst arkitektonisk udtryk samt brug af slidstærke og vedligeholdelsesfrie materialer.

Om huset
Boligareal
194,4 m2
Carport
36,7 m2
Redskabsrum
15,8 m2
Overdækninger
15,6 m2
Boligtype
Lavenergi BR18
Grundareal
1025 m2
Download plantegning

Om 2-PLAN HUSET

2-PLAN HUSET er et familieejet byggefirma, som siden 1976 har leveret arkitekttegnede villaer til kvalitetsbevidste kunder over hele landet. Vi har en fast stab af underleverandører og et fast team af egne håndværkere og byggeledere, samt egen tegnestue og arkitekt, som vores kunder er i direkte dialog med. Dette sikrer vores kunder et byggeri af høj kvalitet, og ikke mindst et godt og trygt byggeforløb.

 

Grundlagt: 1976
Antal huse pr. år: 40
Kategori: Individuelle huse
Geografi: Jylland, Fyn og Sjælland

Se alle huse fra 2-PLAN HUSET