VI ER KLAR MED EN NY UDSTILLING

I HEDENSTED TIL OKTOBER 2024

MERE INFO KOMMER

Området

Vonsild har en helt central beliggenhed, som er tæt på alt det, du har brug for i dagligdagen. Både indkøb, institutioner og foreningsliv er inden for ganske kort afstand, og på kun fem minutter kan du være i Kolding, ramme motorvejen eller stå i smuk natur med skov, mose, dal og å. Læs mere om både Vonsild og det omkringliggende område herunder.

Vonsild

Vonsild er både sin egen og en del af Kolding, og Vonsild Øst bliver en helt ny bydel med plads til op mod 700 nye boliger, hvor natur, bæredygtighed og biodiversitet er tænkt ind i udviklingen. Derudover er fællesskab også et vigtigt omdrejningspunkt for området, hvor der er fokus på at skabe gode rammer for alle aldre. I Vonsild har du alle nødvendigheder inden for gåafstand, men samtidig er der også mulighed for at komme hurtigt rundt i landet fra Vonsild Østs egen motorvejsafkørsel.

Læs mere om vonsild

Kolding

Kolding er en både charmerende og pulserende mikropol, der fungerer som hovedby for Syd- og Sønderjylland. Kommunen er rig på både uddannelsesmuligheder, arbejdspladser og i særdeleshed kultur. Udover kendte kulturinstitutioner som Koldinghus og Trapholt findes der også spillesteder, teatre, biografer, caféer, restauranter, shopping og mange muligheder for at dyrke sport og andre fritidsaktiviteter.

Læs mere om kolding