VI ER KLAR MED EN NY UDSTILLING

I HEDENSTED TIL OKTOBER 2024

MERE INFO KOMMER

Gennemtænkt og rummelig villa skabt til det gode familieliv

Med 186 velindrettede m2 er der god plads til alle i familien. Huset har særskilt børne- og voksenafdeling, et stort, lyst køkken-alrum og separat stue ud til overdækket terrasse.

Designet til et godt flow i hverdagen

Det flotte, overdækkede indgangsparti byder jer velkommen i en lys entré med siddebænk og stort glasparti. Entréen åbner sig op mod husets hjerte – det rummelige køkken-alrum, hvor hele familien kan samles om stort og småt. Her finder I også det klassiske skjulte Hybel-depot til alt det I gerne vil have tæt på, men alligevel gemt godt væk.

Fra køkken-alrummet er der både adgang til bryggerset, som har forbindelse til garagen, samt til hhv. børneafdelingen og stuen hvorfra man når voksenafdelingen. Børneafdelingen har eget badeværelse og et multirum til leg eller fordybelse i lektier. På alle 3 værelser er der indbyggede skabe.

I den dobbelte garage kan I glæde jer over gulvvarme. Det er også her, al husets teknik er installeret, så bryggersets plads kan bruges til tøjvask og opbevaring i stedet. Husets voksenafdeling har walk-in og selvfølgelig eget badeværelse. På taget er der installeret solceller, så I kan få lidt ekstra luft i elregningen. I hele huset er der installeret ventilation og gulvvarme, som kan styres fra den smarte Danfoss Link app.

Om huset
Boligareal
186 m2
Garage
62 m2
Overdækninger
18 m2
Hustype
Forskudt hus
Grundstørrelse
977 m2
Download plantegning

Om Hybel

Hybel har budt flere tusinde familier ”Velkommen hjem,” siden vi startede i 2016. Det gør os til en af Danmarks største husbyggere. Fordi vi tegner, beregner og bygger danskernes nye hjem fra bunden – hver gang – har vi aldrig bygget to huse, der er ens. Med erfarne medarbejdere, et solidt økonomisk fundament og uden urealistiske fra-priser, er vi det sikre valg, når jeres boligdrøm skal gøres til virkelighed.

 

Vi bygger huse i hele landet og har showrooms i Horsens, Kolding, Aalborg og Roskilde.

 

Grundlagt: 2016
Antal huse pr. år: ca. 450
Kategori: Enfamiliehuse i 1 plan
Geografi: Jylland, Fyn, Sjælland samt alle brofaste øer

Læs mere om Hybel her