ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Få det hele i Vonsild

Kun 5 kilometer syd for Koldings centrum finder du Vonsild; En gammel landsby og stationsby, som i takt med vækst og udvikling er vokset sammen med Kolding og i dag er blevet til en forstad. Vonsild er en selvstændig bydel, som har beholdt landsbyens charme.

Udforsk nærområdet på vores interaktive kort

Gå på opdagelse i Vonsild ved at klikke dig rundt i kortet herunder. Her kan du danne dig et overblik over mange af områdets tilbud, muligheder og faciliteter.

Designbørnehuset Sanseslottet

Hoppesvej 25

6000 Kolding

Vonsild Børnehus

Hoppesvej 19

6000 Kolding

Annexet

Catolhavegyden 10

6000 Kolding

Idrætsbørnehaven

Ambolten 6B

6000 Kolding

Vonsild Skole

Catolhavegyden 21

6000 Kolding

SuperBrugsen

Hjarupvej 2

6000 Kolding

Føtex

Industrivej 2

6000 Kolding

Rema1000

Vonsildvej 1B

6000 Kolding

Vonsildhallen

Catolhavegyden 19

6000 Kolding

Sydbank Arena

Ambolten 2

6000 Kolding

Byggeudstillingen

6000 Kolding

Ikonforklaring Sport Indkøb Pasningsmuligheder Skole Legepladser Byggeudstilling

Rammerne om et godt liv

I dag er det ikke kun lyden af fuglefløjt og rislende vandløb, der gør Vonsild så attraktiv. Fra Gundinghave er der kun 5 kilometer til Kolding centrum, men du behøver faktisk ikke forlade bydelen for at finde alt det, en moderne familie har brug for, for at få hverdagen til at glide. Vonsild har blandt andet sin egen nyrenoverede, visionære skole, Sydbank Arena, gode indkøbsmuligheder og egen motorvejsafkørsel.

I gåafstand til det hele

Med adresse på Gundinghave bor du i gåafstand til det meste. Uden for døren finder du store naturområder, hvor du kan få masser af frisk luft og lade op i smukke omgivelser. Derudover vil det også kun tage ganske kort tid at gå eller cykle til både indkøbsmuligheder, skole, børnehave og sports- og fritidsaktiviteter. I hverdagen betyder det meget at have kort transporttid til de daglige gøremål ud af huset. Det betyder nemlig, at der er mere tid til alt det, der er vigtigt for dig.

Grundene og grønne marker

En stærk fremtid

Vonsild er en by i udvikling. Den supercentrale placering og det tætte naboskab med Kolding gør Vonsild Øst til et ekstremt attraktivt boligområde  – både nu og i fremtiden. I den nye bydel er der fokus på fællesskab, boligkvalitet og arkitektur, og både natur og biodiversitet er også indtænkt i udviklingsplanerne, som alt sammen er med til at sikre, at livet i Vonsild Øst leves i nogle gode og sunde rammer.