VI ER KLAR MED EN NY UDSTILLING

I HEDENSTED TIL OKTOBER 2024

MERE INFO KOMMER

Funkisvilla med både stil og personlighed

Denne villa er et perfekt eksempel på, at selv et simpelt arkitektonisk udtryk kan have masser af kant.

Et minimalistisk ydre, der gemmer på lækre detaljer

Køkken-alrummet er i åben forbindelse med stuen, og her er hjemmets naturlige omdrejningspunkt og husets hjerte. Alkoven fungerer både som hyggekrog og ekstra siddepladser, og de store, brede glaspartier sørger for at trække dagslyset ind og give et dejligt lysindfald. Bag køkkenets skabsvæg gemmer sig et skjult depotrum, som giver mulighed for praktisk opbevaring af alt fra konserves til køkkenmaskiner, så de ikke optager plads i køkkenskabene eller på køkkenbordet.

I begge ender af køkken-alrummet er der flotte dobbeltdøre i glas, hvor der er direkte udgang til have og terrasse, hvilket giver en flydende overgang mellem husets inde- og
uderum. Den store terrasse følger husets fulde længde og har både 17,3 m2 overdækket areal langs husmuren og en afskærmning, der giver både læ og privatliv.

Fra stuen er der indgang til forældrenes domæne med soveværelse, walk-in closet og eget bad. I husets modsatte ende findes entréen, som har en overdækket indgang, bryggers, et ekstra badeværelse og tre værelser, som hver har egen udgang til haven.

Husets udvendige facade er en kombination af en lys sandfarvet mursten, træbeklædning og en farvet vedligeholdelsesfri murkrone, som giver et spændende arkitektonisk udtryk.

Om huset
Boligareal
170m2
Carport
36m2
Skur
11,3m2
Overdækninger
17m2
Hustype
Funkis
Grundstørrelse
980m2
Download plantegning

Om Lasse Larsen Huse

Det første Lasse Larsen-hus blev bygget i 1975, og siden er der blevet opført mere end 2.500 huse.

 

Vi tror på, at kvalitet betaler sig, og at glade kunder er den bedste reklame. Vi går ikke på kompromis med hverken håndværk, materialer eller leveringssikkerhed. Vores absolut fornemmeste opgave er at sikre en tryg byggeproces og levere et hjem, som du vil elske at leve og bo i.

 

Besøg os på vores hovedkontor og store showroom på Saxovej 16 i Kolding (tlf. 86 15 63 11).

 

Grundlagt: 1975
Antal huse pr. år: 75-100
Kategori: Individuelle enfamiliehuse og arkitektprojekter
Geografi: Jylland og Fyn

Se alle Lasse Larsen huse