ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Velgennemtænkt arkitektur med åndehuller til hverdagen

En stilfuld funkisvilla med diskret luksus og smuk lysgennemstrømning. Gå på opdagelse i husets mange hyggelige miljøer, der giver rum til både fællesskab og afslapning.

Bygget med blik for detaljen

Det første, der møder dig, er en lys og rummelig entré med kig gennem huset. På højre hånd finder du børne-/ungdomsafdelingen med eget badeværelse, mens husets hjerte – det store køkken-alrum – ligger lige fremme.

Med god spiseplads og køkkenø indbyder rummet til selskab og samvær. Herfra er der udgang til en gårdhave med pergola, som både giver skygge, stemning og privatliv. Den hyggelige stue er placeret som en lille bygningsdel for sig. Den er nedsænket og rummer en stor alkove, hvor man kan slænge sig i fred og ro uden gennemgående trafik fra resten af huset.

Forældreafdelingen er lækkert indrettet med en stor walk-in-garderobe og et tilstødende badeværelse, som er en wellness-oase med både bruser og badekar, hvorfra man kan nyde stjernehimlen gennem det store ovenlysvindue.

Huset rummer også hverdagspraktiske løsninger såsom køkkendepot, hjemmekontor, cykelparkering og skraldeskjul i carporten samt et stort bryggers på 11 m2, som den aktive børnefamilie vil sætte pris på.

Huset er udført i kvalitetsmaterialer med blik for detaljen. F.eks. er den blødstrøgne facadesten inddraget i køkken-alrummet som en elegant kobling til husets ydre. Med naturligt lysindfald i alle rum, akustikfelter og intelligent ventilationssystem får du en sund og behagelig bolig, der bidrager til velvære og livskvalitet.

Om huset
Boligareal
195m2
Carport inkl. redskabsrum
54m2
Overdækninger
7m2
Hustype
1-plans funkishus med integreret dobbelt carport
Grundstørrelse
863m2
Download plantegning

Om Menzer & Kristensen

Menzer & Kristensen tegner og bygger huse lidt ud over det sædvanlige. Virksomheden er et søsterselskab til Milton Huse, men fokuserer udelukkende på arkitekttegnede huse med speciale i funkis. Det kompetente team af byggerådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører med base i Hedensted har lang erfaring med at skabe
ekstraordinære hjem i både ét og to plan – som også kan bygges i virkeligheden.

 

Et samarbejde med Menzer & Kristensen hviler på tillid og tryghed. Derfor vægter vi tæt dialog, nærværende vejledning og en transparent byggeproces hele vejen frem til afleveringen af dit skræddersyede hjem.

 

Grundlagt: 2006
Antal huse pr. år: 100+
Kategori: Enfamiliehuse i 1 og 2 plan
Geografi: Landsdækkende

Se alle Menzer & Kristensens huse