ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Det teknologiske badeværelse

Vi får hele tiden mere og mere teknologi i vores hjem, og i dag kan stort set alt styres fra en smartphone. Men mens der løbende er blevet udviklet smarte digitale løsninger til boligen, er særligt ét rum blevet overset – indtil nu.

Fremtidens badeværelse

Der er fuld fart på digitaliseringen, og fremtidsforskerne forudser, at vi snart vil få meget mere teknologi på badeværelset. Vi har allerede vænnet os til berøringsfrie armaturer og toiletskyl med censor, avanceret gulvvarmestyring via apps og smarte løsninger med LED-belysning, men i fremtiden ser det ud til, at både rengøringsrobotter, aroma-aircondition og spejle med indbygget display og sundhedstjek bliver en del af vores hverdag.

Forkæl alle sanser i hjemmets wellness-oase

Med ny teknologi på badeværelset har du alle muligheder for at skabe lige præcis den stemning, du er i humør til. Hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan bruge teknologi til at skabe din helt egen wellness-oase, så er der muligheder inden for både vand, lys, lyd, duft, materialer og selv video. Vi gennemgår nogle af dem her.

Det bløde brus

Til brusebadet fås mange avancerede armaturer og digitale kontrolpaneler, hvor du kan vælge forskellige brusetyper. Særligt rain shower-funktionen er populær i mange hjem, da den laver bløde dråber, som giver en fantastisk badoplevelse. Hertil er også muligt at få sidebrusere, som både kan holde kroppen varm og give en let massage. I dag er det også muligt at få både skærme og højttalere, der kan tåle vand, så du virkelig kan kæle for alle sanser.

Skab din egen solnedgang

Med smart LED-belysning kan du både indstille lysets styrke, tone og farve. På den måde kan du både skabe varm, beroligende solnedgangsbelysning før sengetid, blå spastemning til din velvære-weekend eller opkvikkende arbejdslys foran spejlet. I dag fås mange forskellige spejle med integreret varme, så de aldrig dugger, og indbygget lys, der kan styres med app, stemme, censor eller touch-screen.

Berøringsfri og vandbesparende løsninger

Særligt efter de sidste par års store fokus på ekstra hygiejne er berøringsfrie armaturer blevet meget populære, men de har også andre fordele: Da de stopper automatisk, så snart du fjerner hænderne, er de vandbesparende, og de færre dryp på armaturet fra våde hænder gør også rengøringen nemmere.

Femstjernet toiletbesøg

På mange måder er der ikke sket meget med toiletdesigns i de sidste 50 år, men der findes altså moderne løsninger, som tilbyder ekstra komfort i hverdagen. I dag kan man både få indbygget lugtudsugning, automatisk rengøring efter hvert brug, lydsvagt skyl, antibakteriel glasur, uden skyllekant og sædevarme – og man kan sågar få douchetoiletter med fjernbetjeninger, hvor alle husstandens beboere kan have deres egen, private indstilling.