ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

En børneafdeling er (også) en gave til de voksne

En lækker voksenafdeling med eget badeværelse og walk-in har længe ligget højt på nybyggernes prioriteringslister, men flere og flere begynder at rette opmærksomheden mod, hvordan man også kan indrette den optimale afdeling til husets yngste beboere.

Skab optimale løsninger på få m2

Når plantegningen skal udformes, er det sjældent, at de sparsomme m2 bruges på at lave store børneværelser. De fleste vil – meget forståeligt – hellere prioritere store fællesrum over store værelser. Derfor er det en rigtig god idé at indtænke smarte løsninger, der gør, at I kan skabe store muligheder i små rum.

Plads til både børneleg og voksentid

Hvis der er mulighed for det i plantegningen, er det oplagt at have voksenafdelingen og børneafdelingen i hver sin ende af huset, adskilt af stue og køkken-alrum. På den måde kan I nemt lukke en dør mellem børneleg og middagsgæster eller mellem sovende børn og en god fredagsfilm.

Indbygget opbevaring mellem børneværelserne

Skabe til tøj og opbevaring fylder, og tager ofte meget vægplads på børneværelserne. En smart løsning kan være at indtænke plads til at lave et delt walk-in mellem børneværelserne med indgang fra begge sider. På den måde får I både en optimal opbevaringsløsning og et børneværelse, hvor der er plads til mere af det sjove.

En seng, der ikke tager gulvplads

Hvis loftshøjden er til det, kan det frigive en masse gulvplads at bygge en hems til sengen. Alternativt kan det være en god idé at investere i en køjeseng, hvor der er plads til skrivebord under. En hems er både hyggelig og praktisk, og lægger op til mange timers leg og hulebyggeri.