ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Trends til det stilsikre hjem

Mal samme farve på alle flader

En af de store trends er at male samme farve på både vægge, loft, karme og lister. Det har en fantastisk effekt, når alle rummets flader smelter sammen i samme tone. Hvis du vil være med på beatet i 23/24 er lys lavendel et godt valg, men trenden gælder både nedtonede og kraftige farver, så det afgørende bliver bare, hvor modig du er.

 

Buer og rundede kanter

Denne trend gør op med klassisk kasse-tænkning indenfor både arkitektur, møbler og decor, når smukke buer og bløde, rundede kanter igen bringes ind i hjemmet. Renæssanceæstetikken er tilbage, men i moderne klæder, og denne trend beviser, at rene linjer slet ikke behøver at være lige.

En rolig oase

Naturen går aldrig af mode, men hvordan den fortolkes og inkorporeres i indretningen, ændrer sig. De kommende år vil der være fokus på at bruge naturlige elementer til at skabe hjemlige oaser, hvor du kan finde ro og lade batterierne op. Særligt træ, bomuld, ler og keramik vil dominere den kommende tid.

Rum til fordybelse

Det er ikke kun børn, der kan have brug for en hule at trække sig tilbage i. Når I indretter jeres nye hjem, så tænk over, på hvilke tidspunkter i løbet af en travl hverdag, hvor I hver især har brug for et sted, hvor I kan trække jer. Alkoven er allerede en populær løsning, men måske I ville have mere gavn af en lille lounge eller en afskærmet hjemmearbejdsplads?