ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Planlæg den perfekte housewarming

Vi ved godt, at der nok er et stykke tid til, at I kan invitere gæster i jeres nye hus, men jo før I begynder planlægningen, jo mere tid er der at glæde sig i. Derudover kan udsigten til en god fest i jeres nye hjem også hjælpe med at holde gejsten oppe, når I står midt i byggeprocessen.
Derfor giver vi jer her nogle gode tips til, hvordan
I får indviet jeres nye hus med manér.

Tema

Et godt tema kan være med til at sætte en festlig ramme om jeres housewarming. Måske falder jeres fest sammen med en højtid, som I kan lade diktere temaet, eller måske kan I aflede et godt tema fra jeres nye område eller vejnavn? Alternativt kan I bestemme et farvetema, som går igen i invitationer, pynt og dresscode – og forestil jer lige, hvor fint et fællesbillede I kan tage, hvis alle gæster har samme farve på!

Mad og drikke

Hvis I selv vil stå for forplejningen, så sørg for, at det er nemt. I kan f.eks. forberede tapas på fade i køleskabet, som bare skal stilles frem, eller grille, hvor I har lavet kartoffelsalat og grønt i forvejen. Hvis I bestiller ude, er det oplagt at støtte en lokal café eller restaurant i jeres nye område. Er budgettet stort kan I også få en kok og/eller bartender ud, som forbereder mad og drinks til gæsterne i jeres nye køkken.

Musik

Playlisten er vigtig, for musik er fantastisk til at sætte den helt rette stemning. Lav både en hyggelig playliste, der fungerer til velkomstdrink og spisning, og en festlig playliste, der sættes på, når baren og dansegulvet åbner. Hvis festen foregår på terrassen, er det en god idé at have eller låne en transportabel bluetooth-højttaler. Og husk også lige at varsle eller invitere naboen!

Billeder

Husk at få taget billeder, så I har fine minder at se tilbage på. De fleste tager billeder med deres telefoner, og hvis I eller huset har en Instagram-profil eller et personligt hashtag, kan I opfordre jeres gæster til at tagge jer. Alternativt kan I købe engangskameraer, som ligger til fri afbenyttelse, lave en ”selfie-væg”, leje en photo booth eller investere i et moderne polaroidkamera, der printer billedet med det samme.

Ønsker

Hvis I mangler idéer til en ønskeseddel, så kan I overveje at ønske jer ting til haven. Mange nybyggere må prioritere benhårdt i budgettet, og de fleste venter derfor med at gøre noget ved haven. Af den grund kunne det være en god idé f.eks. at ønske sig frugttræer, eller måske et smukt magnoliatræ, store krukker, stauder eller måske bare et gavekort til et plantecenter.