ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Opvarmning af din nybyggerdrøm

Som nybygger kræver det mange valg at skabe sin boligdrøm fra bunden. Din varmekilde står måske ikke højest på listen, men faktisk er det et af de valg, der er med til at sikre din families komfort og frihed mange år frem i tiden.

Niels P. Skov er kommerciel direktør hos Vølund Varmeteknik, der leverer varmeløsninger til blandt andet nybyggeri. Ifølge ham handler det om at vælge en varmeløsning, der både er en økonomisk, miljømæssig og komfortmæssig fremtidssikring af dit nye hjem. ”En varmepumpe er ideel til nybyggeri, uanset om den etableres som jordvarme eller luft til vand-varmepumpe. Du har ressourcen lige udenfor, og den giver komfort, varme og varmt brugsvand året rundt,” siger Niels P. Skov og fortsætter: ”Samtidig kan en varmepumpe forbedre indeklimaet i meget velisolerede huse i kraft af mulighed for køling og ventilation.”

Frit valg af varmekilde
Som nybygger bestemmer du selv, hvilken varmekilde du ønsker i dit nye hjem. Selv i områder, hvor fjernvarme er en mulighed, kan du etablere en jordvarme- eller luft til vand-varmepumpe. Tilslutningspligten til fjernvarme blev ophævet i januar 2019, hvilket betyder, at du frit kan vælge en anden løsning. Ønsker man en økonomisk stærk, stabil og miljøvenlig varmeløsning skal man ifølge Niels P. Skov vælge en varmepumpeløsning: ”Både jordvarme og luft til vand-varmepumpen matcher fuldt ud andre varmeløsninger. Forskellen er, at du med en varmepumpe har en individuel løsning. Du er uafhængig af politisk bestemte energipriser og får en forudsigelig og lav varmeregning,” pointerer han.

Tænk varmeløsningen ind fra start
For Niels P. Skov betyder det mangeårige, tætte samarbejde med de største danske husproducenter, at han kender vigtigheden af at tænke varmeløsningen ind tidligt i processen: ”En af vores vigtigste opgaver er at rådgive om individuelle og gennemtænkte løsninger. Vi ved, hvor vigtigt det er at tilpasse og dimensionere varmepumpen til hver enkelt bolig og families behov. Derfor får du aldrig en standardløsning hos Vølund, men en omhyggeligt tilpasset og korrekt dimensioneret varmepumpe, der giver dig størst muligt udbytte, effektivitet og komfort,” uddyber han afsluttende.

Vølund Vermeteknik

Vølund Varmeteknik leverer varmetekniske produkter til den danske befolkning og har gjort det i mere end 140 år. Idag er de specialiseret i at udvikle bæredygtige varmeløsninger.

Læs mere om Vølund Varmeteknik og deres løsninger på volundvt.dk

 

Vølund Varmeteknik
Industrivej Nord 7B
7400 Herning

97 17 20 52

Gå til hjemmesiden