VI ER KLAR MED EN NY UDSTILLING

I HEDENSTED TIL OKTOBER 2024

MERE INFO KOMMER

Køkkener med holdning

For den moderne familie er køkkenet ikke blot et arbejdsrum, men nærmere hjemmets centrum, som danner rammerne om både familiehygge, gæster og fest – og det stiller større krav til både indretning og funktionalitet.

Mange drømmer om et nyt køkken, hvorfra duften af hjemmebagte boller kan brede sig, hvor den perfekte møre steg omhyggeligt tilberedes til middagsgæsterne, og hvor vi kan samles til kvalitetstid med vores nærmeste. Men det vigtigste er dog at have et køkken, som får hverdagen til at fungere – med alt, hvad det indebærer af madpakker, to do-lister og praktik, der skal gå op. At købe nyt køkken er derfor en proces, hvor I skal træffe en række vigtige beslutninger og finde ud af, hvad der passer til lige præcis jeres familieliv.

Innovativt dansk design i alle prisklasser
Du får både innovativt design, individuelle løsninger og ekspertviden med i købet, når du vælger et Svane-køkken. Her er den grundlæggende filosofi, at du skal have præcist det køkken, du ønsker dig. Det skal leve op til dine forventninger om godt design, ærlige materialer, høj kvalitet og funktionalitet. Hvert år udvikler Svane Køkkenet nye koncepter og designs, som ikke findes andre steder. I spidsen for de innovative kollektioner er Svane Køkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk, som sammen med resten af designgruppen har fokus på at skabe nytænkende inventar, som inspirerer til unikke og elegante løsninger i den moderne bolig.

Ærlige materialer med god samvittighed
Hos Svane Køkkenet er der respekt for miljøet, kommende generationer og ikke mindst for dig og dit hjem. Spånplader købes fra bæredygtig dansk produktion, og spild fra egen produktion genbruges til nye plader. Alle spånpladerne, der bruges i produktionen af Svane-inventar, er E1-godkendte og indeholder derfor mindre formaldehyd – og bl.a. derfor er Svane Køkkenets produkter tildelt Dansk Indeklima Mærkning.

Smukkest er naturen
Brugen af træ i indretningen er et udtryk for kærligheden til det gode håndværk, høj kvalitet og gamle designtraditioner – og en måde at fastholde forbindelsen til naturen. Med inspiration fra naturen findes S19 i en farvepalet af afdæmpede toner, som bringer ro og harmoni i køkkenet. S19 er et af vores mest populære køkkendesigns. Den matte, bløde overflade i Surface laminat har et smukt udtryk og en slidstærk, indeklimamærket overflade – det måske mest praktiske og holdbare materiale i møbelbranchen.

Svane

Oplev alle fordelene ved en Svane-køkken. Kig forbi Svane Køkkenets afdelinger i Kolding, Odense, Vejle og Lyngby hvor du kan få gode råd og kreativ sparring fra vores dygtige indretningskonsulenter, og gå på opdagelse i vores store udvalg af løsninger til både køkken, bad og opbevaring.

 

Læs mere og find din nærmeste butik på svane.com.

Gå til hjemmesiden