ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Vandhanen der kan det hele

En Quooker er en populær gevinst for boligen, fordi den dækker mange behov – både de praktiske, æstetiske, sikkerhedsmæssige og energirigtige

Vores følelser skaber drømmehjem
Når I som nybyggere skal vælge jeres nye køkken, er jeres hjem stadig et hul i jorden og en tegning på et papir. Så gælder det om at forestille sig noget, der endnu ikke eksisterer. Ud fra tegninger og visualiseringer skal man tage stilling til en række ting – ofte er der allerede planlagt et standardkøkken, og så kan man selv skalere op.

De fleste vil gerne have et hjem, der afspejler dem selv. Det er vigtigt at kunne sætte sit eget præg på boligen. Når man køber nybyg, drømmer man også om en bolig med et opdateret køkken med den sidste nye teknologi, som fx en intelligent vandhane, der udover at tilbyde flere funktioner i én, også er både funktionel og flot.

En Quooker er et fantastisk redskab i jeres køkken
I dag forventer og forlanger mange forbrugere energirigtige løsninger. Det stiller krav til både byggeri, materialer og tidløse designløsninger samt smarte og teknologiske løsninger, som en vandhane der både kan servere kogende vand og vand med brus. Med CUBE-køleenhed tilsluttet Quooker-hanen omdannes almindeligt postevand til afkølet vand med blide bobler.

Med en Quooker slipper man for rodet og elkedlen – og sparer plads på køkkenbordet
Med en Quooker frigør man plads – og behøver hverken elkedel, kaffemaskine eller sodavandsmaskine, der fylder på køkkenbordet, men kun ét armatur til både koldt, varmt, kogende og vand med brus. Den er både energi- og vandbesparende, hvilket er et kæmpe plus, når man gerne vil bygge og bo både bæredygtigt og energirigtigt. En Quooker er nemlig mærket med energiklasse A.

Tænk på, hvor mange gange man tænder for en elkedel for at koge vand og ofte smider overskydende vand ud. Med en Quooker tapper du kun det vand, som du skal bruge. Hvis man drikker meget danskvand, er den genial og sparer dig også for en masse plads. 6 liter vand fylder en del på køl og som pant i et køkken – det gør det ikke, når du kan tappe det direkte fra hanen.

Original og genial – fra pulversuppe til innovativt designprodukt
Historien startede i 1970 hvor Unilever, hvor hollænderen Henri Peteri arbejdede, lancerede et helt nyt produkt, nemlig ’instant soup’, hvor man på 5 sekunder kunne opløse suppe i kogende vand. ”Og for at gøre det skal du varme vand på komfuret i 5 minutter?” tænkte Peteri. ”Hvorfor kan vi ikke få kogende vand direkte fra blandingsbatteriet?” Og så gik han i gang med at udvikle en prototype hjemme i kælderen.

Se vores sortiment og find den Quooker, der passer til dit køkken her

Quooker

EN NEMMERE HVERDAG

  • Quooker er både energi- og vandbesparende
  • Det er et kæmpe plus, når man gerne vil bygge energirigtigt
  • Quooker kombinerer afkølet vand, kogende vand, og vand med brus samlet i én hane
  • Man slipper for rodet og elkedlen, fordi man formår at tænke en masse funktioner sammen
  • Patenteret vakuumisolering der mindsker varmetab
  • Kræver kun en jordet stikkontakt
Gå til quooker.dk
Quooker logo