ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Flyt I lejebolig, mens I bygger

Kolding og omegn er fuld af muligheder – også når det kommer til valg af bolig. Find noget midlertidigt, mens I bygger, køb jer noget tid i en lejebolig, før I bestemmer jer for at købe og bygge nyt, eller få bedsteforældrene tæt på i lejlighed eller seniorbofællesskab.

Find en boligform, der matcher jeres behov lige nu
At købe grund og bygge nyt er en stor beslutning og en stor investering. Med en midlertidig lejebolig kan I stille og roligt afvente overdragelsen nøglen til jeres nye hjem, eller vinde god tid til at undersøge alle mulighederne og lære området at kende, før I skriver under på købsaftalen til drømmehuset.

Lejeboliger tæt på kultur, historie og natur
Både i og omkring Kolding er der mange nyopførte og nyistandsatte lejeboliger, der passer til både børnefamilier, par, enlige, seniorer og erhverv – og der er attraktive placeringer for enhver smag, uanset om I ønsker at bo i centrum og tæt på byens puls, eller om det er et liv nær natur og vand, der trækker.

Koldings foretrukne udlejer
Som lejer er det altafgørende, at kvaliteten er i orden – både i forhold til boligen og den service, din udlejer eller boligselskab yder. Hos Pierre Ejendomme er netop beboertilfredsheden en topprioritet:
”Vi vil være Koldings foretrukne udlejer, og derfor er det vigtigt for os at holde et højt serviceniveau og reagere hurtigt på alle henvendelser,” udtaler Pierre Legarth, direktør i Pierre Ejendomme.

Trygge rammer skaber højere livskvalitet
Pierre Ejendommes 700 boliger er et stærkt boligmiks i alle prisniveauer, hvoraf mange er nyopførte lejeboliger med lave energirammer i tidssvarende høj kvalitet. Her er der garanti for ekstra serviceydelser, der overgår beboernes forventninger, og ved at tage omgående action forenkles og beriges beboernes hverdag – både i dag og i morgen. Hos Pierre Ejendomme er der orden i penalhuset, og en aftale er en aftale.

Se hvilke boliger, der er ledige her

 

Gennemtænkte og velindrettede boliger til udlejning

Pierre Ejendommes 700 boliger er et stærkt boligmiks i alle prisniveauer, hvoraf mange er nyopførte lejeboliger med lave energirammer i tidssvarende høj kvalitet. Som beboer kan man forvente en stabil og serviceminded udlejer, der tager omgående action og har orden i penalhuset – her er en aftale en aftale.

 

PIERRE EJENDOMME A/S

Bredgade 10
6000 Kolding
30 30 44 01
kontakt@pierre-ejendomme.dk

Læs mere