ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Din lokale ejendomsmægler i Kolding

Hos Nybolig Kolding stræber vi efter at give dig et pænt overskud ved dit boligsalg. Derfor får du et ejendomsmæglerteam, som sætter ambitionerne højt og knokler benhårdt for at indfri dem. Boligsalg er sjovest når salgsprisen er god, og salget går hurtigt og problemfrit.

Her får du tryghed med i handlen

Hos Nybolig Kolding lægger vi vægt på, at du skal føle dig tryg ved dit boligsalg. Selve processen ved salg af ejerbolig, villa, ejerlejlighed eller lignende skal naturligvis være så nemt og overskueligt som muligt. Derfor følger vi altid faste procedurer ved boligsalg i Kolding; en individuel handlingsplan og en personlig mægler, som skal sikre dig overblikket over dit salg af bolig.

Hvorfor vælge Nybolig Kolding?

Det er en fordel for alle sælgere at de kender det produkt de skal sælge. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i din bolig og tager os tid til en nøjagtig og professionel boligvurdering i Kolding. Men vi sælger ikke kun dit hjem – vi sælger også lokalområdet. Derfor har alle medarbejdere en tilknytning til Kolding, så vi ved præcis, hvordan vi skal sælge det bedst.

Professionel rådgivning

Hos Nybolig Kolding står vi altid klar med professionel køber- og sælgerrådgivning. Vi giver dig en professionel rådgivning under hele processen, både før, under og efter din bolighandel. Vores ejendomsmægler i Kolding kan hjælpe dig med alt lige fra tilstandsrapport til ejerskifteforsikring, så du kan føle dig tryg under hele handlen.

Vi har selvfølgelig også andre fordele:

  • Vi dækker hele Kolding Kommune
  • Vi giver dig en gratis salgsvurdering i Kolding og omegn
  • Vi tilbyder dygtige ejendomsmæglere i Kolding, der kender lokalområdet
  • Vi har kort liggetid på villaer i Kolding
  • Vi har udstillingsbutik i Vamdrup
  • Vi har udstilling i flere pengeinstitutter

Få en gratis salgsvurdering

Overvejer du et salg af din bolig i fremtiden er det en god ide at holde dig opdateret på hvad din bolig er værd. Det giver dig et godt udgangspunkt for din videre beslutning om et potentielt boligsalg.

Hos Nybolig Kolding tilbyder vi en gratis salgsvurdering i Kolding og omegn.

Besøg vores kontor i Kolding eller ring til os, og få en uforpligtende samtale med vores ejendomsmæglere.

 

Nybolig Kolding

Vestre Ringgade 2A, 6000 Kolding
Tlf: +45 75 52 80 33

Gå til hjemmesiden