ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Behageligt og sundt indeklima
i din nye bolig

Med erfaring og know how, der går helt tilbage til 1974, er Nilan eksperter inden for ventilation af din bolig. I takt med at parcelhusbyggeriet tog til i Danmark udviklede Nilan en løsning, der kunne sikre danskerne effektiv og prisbevidst opvarmning og ventilation af boligen.

Vælg en løsning der passer til jeres behov
I kan vælge udelukkende at opfylde kravene til ventilation – eller I kan vælge at fremtidssikre jeres investering og tilvælge både ventilation, opvarmning af boligen og af det varme brugsvand. På den måde får I en samlet løsning, der arbejder optimalt sammen og sparer både energi og penge.

Effektiv ventilation og opvarmning af boligen
Et Comfort-anlæg giver et behageligt og sundt indeklima og forsyner boligen med høj varmegenvinding til et lavt strømforbrug. Comfort fås i forskellige modeller alt efter om den skal stå på loftet eller i et skab bryggerset.
Alt efter valg af model kan anlægget monteres vandret, lodret eller på skrå. Med højre eller venstre udtag, så monteringsmulighederne er mange.

Husets hjerte og lunger
Den indbyggede varmepumpe kan køle indblæsningsluften med op til 14 °C i forhold til udeluften. Derudover holdes luftfugtigheden i boligen på et niveau, der giver et behageligt indeklima. I perioder med behov for indendørs køling afsætter anlægget automatisk energien fra varmen i boligen til opvarmning af brugsvandet, så det nærmest opvarmes gratis.

Hvis der ikke er tilsluttet fjernvarme til boligen, kan en Compact P2 med stor fordel tilsluttes luft/vand varmepumpe, jordvarmepumpe eller el-opvarmning.

 

Nilan

Vi producerer danske kvalitetsløsninger, som sikrer kunderne et godt indeklima samt et lavt energiforbrug – og det har vi gjort siden 1974.

 

Hvis du ønsker at høre mere om Nilans produkter og hvilket anlæg, der passer bedst til din bolig, så kontakt en af vores forhandlere. Du finder oversigten på nilan.dk/forhandler.

 

Gå til hjemmesiden
Nilan logo