ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Inspireret af naturen

Ønsker I et badeværelse i tråd med naturens farver og materialer, så passer Ifö stilen til dig. Vores løsninger er skabt med respekt for naturen. Vi producerer så miljøvenligt som muligt og vælger bæredygtige materialer med høj kvalitet og holdbarhed.  Derfor designer vi funktionelle løsninger, der er hygiejniske og nemme at rengøre. Når I vælger Ifö, vælger I nordisk design.

Nordisk Design
Hvis I værdsætter funktionalitet, rene linjer og lang levetid, er Ifö’s sanitetsprodukter en overvejelse værd. Hos Ifö får I simple silhuetter og naturlige materialer i form af porcelæn.

Bæredygtighed
Går I op i bæredygtige valg, kan Ifö bidrage med toiletter, der har lavt vandforbrug, med helt ned til 2/4 liters skyl. Alt vores porcelæn er 100% fri for tungmetaller og kan som et naturligt materiale genanvendes, bl.a. til vejbelægninger. Ifö er produceret lokalt i Norden, hvilket betyder kortere transport og mindre CO2-udledning. Og så garanterer vi, at I kan få reservedele til dit toilet op til 10 år efter, at produktet er udgået.

Let at rengøre
Vælg et toilet helt uden skyllekant, og I er godt på vej til nemmere rengøringsrutiner. De nyere modeller fra Ifö er Rimfree®, dvs. netop uden skyllekant, og har desuden den særlige Ifö Clean glasur, der er ekstra nem at holde ren.

Ifö

Ifö er markedsleder i Norden inden for sanitetsprodukter. Med en nordisk designlinje bringer vi naturen indenfor og kombinerer æstetik og funktionalitet. Ifö’s produkter kan ses i Geberits showrooms, hvor vores eksperter kan give jer yderligere rådgivning til jeres nye badeværelse.

 

GEBERIT A/S – LYSTRUP
Lægårdsvej 26, 8520 Lystrup
Man-fre: 8-12

 

GEBERIT A/S – ALBERTSLUND
Roskildevej 16, 2620 Albertslund
Man-tor: 9-16 Fre: 9-15.30

 

Telefon:  86 74 10 86

Mail: kundeservice.dk@geberit.com

Gå til hjemmesiden