ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Køkkener med omtanke

Tænk hvis du kunne vælge et køkken, hvor træet kom fra ansvarligt skovbrug og materialerne ikke påvirkede indeklimaet. Det virker måske for godt til at være sandt, men det er faktisk virkelighed. Hos HTH er et mere bæredygtigt liv i køkkenet essensen, når vi designer køkkener til dig.

Det kan være en udfordring at finde ud af hvilket slags køkken, der både passer til dine visioner og dit nye hjem. For det skal både være praktisk, af god kvalitet og bidrage til indretningen af dit hjem. Fra låger, bordplader og greb i forskellige farver og materialer til miljørigtige valg. Flere og flere efterspørger produkter, der er produceret med omtanke for miljøet, når de vælger køkken. Hos HTH er alle bordplader i massivt træ FSC-certificeret, hvilket er din garanti for, at produktet er produceret med omtanke.

Indeklima på menuen

Indeklimaet i din bolig afhænger ikke kun af ventilation og husets byggematerialer. Det inventar, du indretter med, kan også påvirke indeklimaet. Derfor er et stort udvalg af HTH’s køkkener i dag Indeklimamærket. Det er din sikkerhed for, at dit køkken er til at være i stue med. Med Indeklimamærket er du sikret, at alle de materialer, der anvendes, er testet for afgasning, lugtafvigelse og irritationseffekter. Desuden er flere af køkkenerne fra HTH certificeret med IACG (Indoor Air Comfort Gold certifikat). Et køkken med dette certifikat overholder de skrappeste krav til afgasning i hele i Europa. Men du kan også selv gøre noget. Luft ud med regelmæssige mellemrum og sørg for ventilation med menisk udsugning i både køkken og badeværelse. Vælg byggematerialer, der ikke udsender ubehagelig lugt eller skadelige dampe til omgivelserne.

Et miljøvenligt valg

Har du svært ved at forestille dig, hvordan dit nye køkken kan se ud, og hvad det koster? Så kan du med fordel besøge din nærmeste butik, hvor køkkeneksperter står klar til at rådgive dig – også hvis du ønsker et køkken med omtanke. I HTH’s showroom kan du se sortimentet og ikke mindst røre ved låger, overflader, skuffer og alt det andet, der hører et rigtigt køkken til. Tit sker det, at man opdager nogle smarte features, man ikke anede eksisterede.

 

HTH

HTH blev grundlagt i 1966 og er i dag Nordeuropas største køkkenproducent med over 800 medarbejdere.  På fabrikken i Ølgod ordreproducereres 100.000 køkkener årligt, samt løsninger til bryggers, garderobe og bad.

Hos HTH får du dansk kvalitet, holdbarhed og ansvarlig produktion – og produkter og processer opdateres løbende med miljøcertificeringer som Svanemærket, FSC®, ISO 14001, Indeklimamærkning og Indoor Air Comfort Gold (Eurofins).

 

HTH Køkkener A/S
Industrivej 6
6870 Ølgod

 

Hovedkontor
Telefon: +45 75 24 47 77
E-mail: mail@hth.dk

Gå til hth.dk
HTH logo