ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Hvis vægge kunne tale, hvad ville de så fortælle om livet?

Væggene skal passe til livet – ikke omvendt. Et smukt og bæredygtigt materiale, der ånder af godt indeklima. Det er sådan nogle rammer vi får, når vi bygger med porebeton.

Et velkendt byggemateriale
Porebeton er et kendt og udbredt byggemateriale i Danmark og har været det siden 1937, hvor H+H for første gang introducerede porebeton på det danske marked.

Godt indeklima i alle boligens rum
Porebeton bidrager til godt indeklima i alle boligens rum og er ikke bare et smukt og bæredygtigt materiale. Det er også diffusionsåbent. Det lyder teknisk, men det betyder bare, at materialet kan ånde og dermed komme af med fugt og kondens. Derfor er porebeton modstandsdygtigt over for råd og svamp og kan endda anvendes i vådrum.

Det skal være trygt at vælge porebeton fra H+H. Derfor er vores porebeton indeklimamærket og dermed testet for afgasning i henhold til de strenge krav fra Dansk Indeklima Mærkning. Dermed er du sikret de bedste rammer, når du bygger med porebeton.

Bæredygtighed med dokumenteret lang levetid
Porebeton fra H+H består primært af naturlige materialer som sand, vand og kalk. Det gør porebeton til et bæredygtigt materiale med en dokumenteret lang levetid. Til glæde for både dig, dit hjem og ikke mindst miljøet.

Bygninger er en væsentlig kilde til energiforbrug og drivhusgasemissioner, der forårsager klimaændringer. Det er derfor sundt fremtidssikret fornuft at vælge langtidsholdbare og ansvarligt producerede byggematerialer som porebeton fra H+H.

Vi ønsker at værne om miljøet og bidrage til et lavere energiforbrug og mindre udledning af drivhusgasser.

H+H

Væggene skal passe til livet og ikke omvendt. Find inspiration til dit hjem på hplush.dk

 

H+H Nordics A/S

Skanderborgvej 234
8260 Viby J

Gå til hjemmesiden