ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Design Meets Function

I kan skabe jeres helt eget drømmebadeværelse med produkter, hvor design og funktion er tænkt ind fra start. Hos Geberit får I gennemtænkte løsninger, der holder år efter år.

Vi dækker de behov I har
Når I skal designe et nyt badeværelse, er der mange ting at tage med i overvejelserne, eksempelvis funktioner der gør hverdagen lettere. Hos Geberit får I produkter med rengøringsvenlighed, komfort, funktionelt design, brugervenlighed og mere plads. Så kig nærmere efter når I vælger inventar til badeværelset. Det er ikke kun det ydre design, der tæller.

Vælg en rengøringsvenlig løsning
I bør overveje, hvor meget tid og skrappe rengøringsmidler, I vil investere i hverdagens rengøring af boligen. Når først toilettet er installeret, vil det være en evig fornøjelse, at rengøringsarbejdet kan minimeres.

Hvis I hænger toilettet på væggen, er gulvet nemmere at gøre rent, og vælger I et toilet med skjult ophæng er overfladen helt glat at tørre af. Hos Geberit kan I også få et toilet, hvor toiletsædet kan fjernes med et snuptag. Vi har toiletter uden skyllekant, som gør, at snavs og bakterier ikke kan gemme sig. Og hvis I har toilettet placeret ved siden af et soverum, er Geberit ONE toilettet med et lydsvagt skyl måske noget for jer.

I bruseren kan I overveje, om I vil bruge tid på at gøre en hel rende ren, eller om I vil nøjes med at løfte den lille hårsi i midten af Geberit CleanLine og blot skylle den ren, uden at skulle rense hele vandlåsen.

Få ekstra komfort på dit badeværelse
Tænk på, hvor skønt det ville være at efterlade badeværelset lugtfrit eller at kunne finde vej om natten uden at skulle tænde et skarpt lys. I flere Geberit løsninger, som Geberit Monolith cisternemodul, Geberit DuoFresh til betjeningsplade og Geberit AquaClean douchetoilet kan I få både natlys og lugtudsugning, hvilket vil være en daglig glæde for alle i familien.

Skab et unikt badeværelse med mere plads
Med valg af betjeningsplade til det væghængte toilet har I en unik mulighed for at sætte jeres eget præg på badeværelset. Sørg for at matche betjeningspladen med resten af indretningen. Find jeres favorit her i vores Online Showroom: betjeningsplader.geberit.dk

Geberit ONE og Geberit iCon er to møbelserier, hvor I selv har mulighed for at sammensætte en individuel løsning ud fra standardmoduler – både til små og store badeværelser. Med et pladsbesparende afløb har skufferne intet hul i midten, og I får plads til hele familiens personlige plejeprodukter.

GEBERIT

Geberit er en førende leverandør af inventar til badeværelser i Europa – kendt for kvalitet og innovation igennem snart 150 år. I Danmark har Geberit salgskontor og showrooms, hvor I kan se produkterne og få yderligere rådgivning til jeres badeværelsesløsning.

 

SHOWROOM LYSTRUP
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Mandag til fredag: 8.00-12.00

 

SHOWROOM ALBERTSLUND
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Mandag til torsdag: 9.00-16.00
Fredag: 9.00-15.30

 

86 74 10 86
kundeservice.dk@geberit.com

Gå til hjemmesiden