ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Undgå bøvlet senere
– tænk lynhurtigt internet ind fra starten

Fibernet er det hurtigste og sikreste internet, du kan vælge i dag – og derfor også det foretrukne valg for familien, der ønsker en stabil forbindelse til alt fra streaming af serier og gaming, til hjemmearbejde og videoopkald uden afbrydelser.

Vis rettidig omhu og slå to fluer med ét smæk
De fleste er afhængige af en internetforbindelse i hverdagen, og derfor er det rart, at det allerede virker ved indflytning. Når I står i byggeprocessen, og maskinerne alligevel kører rundt på grunden, kan I derfor lige så godt gøre jer selv den tjeneste at få lagt fibernet ind i huset i samme omgang – eller alternativt lægge et tomrør ind til huset, så I er klar til at føre fibernet ind senere.

Bestem selv, hvor fiberkablet føres ind
Du kan selv være med til at påvirke, hvor fiberkablet bliver ført ind på din grund og i din bolig – og i den forbindelse er der nogle ting, som er gode at være opmærksomme på, før du kontakter den virksomhed, der skal stå for opgaven.

EWII anbefaler:
Undgå at få ført fiberkablet ind i teknikskabet. Selvom det er praktisk at have alt teknik samlet her, er det nemlig ikke en optimal placering for din router. Få i stedet ført kablet ind centralt i huset – og jo højere og mere centralt din router er placeret, jo bedre bliver signalet i hele din bolig.

Vælg den rigtige hastighed
Sørg for at vælge en internethastighed, der passer til hele familiens behov. Et moderne hjem har ofte mange enheder, der er koblet op på wi-fi, som tilsammen kræver en højere hastighed. Et godt tip er at vælge en højere hastighed end de generelle anbefalinger, hvis I bruger meget tid på gaming, arbejder med tunge filer på hjemmekontoret eller hvis I ofte er mange i husstanden, der bruger internettet samtidig.

EWII anbefaler:

  • 1-2 personer i husstanden: 100/100 Mbit/s.
  • 2-4 personer i husstanden: 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s.
  • >4 personer i husstanden: 500/500 Mbit/s eller 1000/1000 Mbit/s.

Få stærkt signal i hele huset
Trådløse signaler fra din router har sværere ved at finde vej, hvis de både skal igennem teknikskabet, møbler og ikke mindst tykke, isolerede vægge, som mange nye byggerier har. Hvis alle i husstanden har tablets, mobiler og computere og hjemmet i øvrigt har mange digitale gadgets, som bruger internet, er det vigtigt at sikre sig, at det trådløse signal kan nå rundt til alle husets afkroge.

EWII anbefaler:

  • Placér din router så højt oppe som muligt – og gerne centralt i huset.
  • Få fuld knald på nettet med en Mesh wi-fi løsning eller en wi-fi forstærker.
  • Overvej en kablet forbindelse til rum med f.eks. gamer-pc eller andet teknisk udstyr.

EWII

Ewii er leverandør af både el og stabilt fibernet med gratis oprettelse og ingen binding i hele Danmark.

 

Kontakt os på tlf. 70 55 55 55 eller ewii@ewii.dk og læs mere på ewii.dk

 

EWII
Kokbjerg 30
6000 Kolding

Gå til hjemmesiden