ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Skab din drømmebolig med den helt rigtige mursten

At vælge mursten til dit nye hus er en stor beslutning. Det er ikke bare et element, du skifter ud, når du har brug for forandring. Derfor giver det mening at bruge lidt tid på at vælge den helt rette mursten.

Valget af mursten er med til at understrege dit personlige udtryk og dit individuelle hjem. I dag ønsker vi i langt højere grad end tidligere, at vores bolig afspejler, hvem vi er ned til mindste detalje. Uanset om du bygger et nyt typehus eller et individuelt tilpasset hus, er der et utal af forskellige valg at tage.

Leg med udtrykket i din facade

Som nybygger har du virkelig mulighed for at udtrykke din personlige stil og smag i murværket. Valget af mursten handler nemlig om at finde den kombination af farve, fuge, forbandt og overflade, der passer til netop din stil og dit byggeprojekt. Uanset om du ønsker et klassisk elegant, rustikt eller funktionelt moderne udtryk, giver vores mursten mulighed for at skabe interessante, smukke og individuelle løsninger, som til enhver tid vil kunne matche tidens byggestil.

Murstenens mange nuancer

Mursten er et 100 procent naturmateriale, der består af naturens egne råvarer, nemlig ler, vand og sand. Mursten er et råt naturprodukt, der tåler al slags vejr og kun bliver smukkere med tiden. Af samme årsag er tegl ofte danskernes foretrukne valg til facaden. Ikke to mursten er ens, og udtrykket på murstenen ændrer sig over tid. Mursten patinerer smukt, og det tilfører sjæl og charme til huset. En murflade ændrer sig afhængigt af, om der er solskin, regnvejr, tåge, frost, rim eller gråvejr. Vores mursten fås i en bred farvepalette med forskellige overfladestrukturer og påbrændinger, som er med til at give murværket karakter og stoflig kvalitet. Farvepaletten spænder lige fra lyse sandfarver over røde, rosé og gule toner til grå og mørke nuancer.

Mursten med omtanke for miljøet

Vores mursten er ikke kun smukke og funktionelle – de udgør også et naturligt og holdbart element i bæredygtigt byggeri. Tegl er lavet af naturlige råmaterialer, har ingen produktionsspild og holder næsten evigt. Alle vores mursten er brændt på 65 procent biogas, da vi ønsker at tilbyde så miljøvenlige mursten som muligt. Vi har også udviklet en serie af mursten med bæredygtige fordele. Serien kalder vi LESS, da vi bruger mindre ler og udelukkende brænder med biogas. Den har nøjagtig samme mål og udtryk som en traditionel blødstrøgen mursten, men takket være huller i midten og biogas brændsel reducerer vi CO2-udledningen i produktionen med 70-90 procent. Er det vigtigt for dig at bo i et klimavenligt hus, kan du med fordel vælge LESS, der fås i mange farvevarianter.

Besøg vores univers for nybyggere og få meget mere inspiration til valg af mursten her

Egernsund Wienerberger

Egernsund Wienerberger er Nordens største teglvirksomhed og en del af Wienerberger-koncernen, som er verdens største teglproducent. Produktporteføljen tæller mursten, belægningstegl, beklædningstegl og tagsten. Vi leverer æstetiske, holdbare og bæredygtige løsninger til byggeriet. Vores historie går adskillige generationer tilbage og er baseret på stolte produktionsmetoder. Egernsund Wienerberger har mere end 400 ansatte, fem fabrikker og otte showrooms i Norden.

 

 

Kontakt:

Sundgade 3
6320 Egernsund
74 44 25 40
salg@egernsund.com

Læs mere