ÅBEN
HVER SØNDAG
13-16

Byggegrunde på Gundinghave
og Ved Padholm

De 36 grunde på Gundinghave og Ved Padholm tilbyder attraktive rammer for et moderne familieliv. Her er du tæt på gode daginstitutioner, en visionær skole, gode uddannelsesmuligheder og spændende arbejdspladser.

 

Udstykningen er en del af en helt ny bydel, og i lokalplanen er der gjort plads til både boligområde, natur- og friluftsområde, fællesfaciliteter, daginstitution og et lokalcenter til detailhandel og erhverv (f.eks. dagligvarer, café, tankstation, fitnesscenter og kontorer), samt bebyggelse mod støjgener fra omkringliggende veje.

I lokalplanen for Vonsild Øst er der også fokus på at skabe en harmonisk overgang mellem byen og det åbne land. Det betyder også, at området får mange grønne arealer, og at naturen langs Dalby Møllebæk sikres.

 

Se grundene på Gundinghave her

Læs mere
Grundene

Se grundene på Ved Padholm her

Læs mere
Bolig grunde

Lokalplanen giver mange nye muligheder

Uanset hvilken grund, I vælger, er I tæt på det hele. Fra jeres indkørsel har I kun få minutters kørsel til motorvejen, men bor dejligt afskærmet for støjen. Her bor I med kort afstand til både indkøbsmuligheder, fritidstilbud og smuk natur – og i takt med, at lokalplanen udfoldes, bliver mulighederne i området kun flere og flere.

Med andre ord har Vonsild alt, hvad du har brug for i hverdagen, og du kan på kun 5 minutter være i Kolding, hvor du blandt andet finder et levende kulturliv, pulserende gågader og lækre spisesteder.

Læs mere om området her

Spørgsmål vedr. grundsalg

Ved spørgsmål relateret til grundsalg kan du ringe på følgende nummer

Ditte Pagh Sørensen
Tlf: 7979 1677
dipa@kolding.dk

Læs mere om byggegrunde i Kolding her